Veelgestelde vragen

In welke steden kan Scanly gebruikt worden?


Scanly is momenteel in de volgende steden actief:

  • Alphen aan den Rijn
  • Amsterdam
  • Bergen op Zoom
  • Delft
  • Diemen
  • Groningen
  • Leiden
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht
Kan het voorkomen dat ik alsnog een boete krijg?


Het gebruik van Scanly en Scanpy is volledig op eigen risico. We doen er alles aan om te voorkomen dat jij een boete ontvangt. Een boete voor jou is een groot verlies voor ons. Tevreden gebruikers zijn onze hoogste prioriteit.
Is de privacy gewaarborgd?


Scanly voldoet aan de europese wetgeving van algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dat wil zeggen dat wij heel voorzichtig omgaan met persoonsgegevens. Gezichten en kentekens worden door Scanly geanonimiseerd.
Wat is Scanpy?


Scanpy is een slimme dashcam die de beelden interpreteert en zinnige informatie uit ophaalt. Zodra de dashcam iets ziet wat voor jou interessant is, wordt dit in vorm van een notificatie naar de app gestuurd. Dit gebeurt met behulp van kunstmatige intelligentie. Scanpy beschikt over een accu en een 4G verbinding. De batterijduur van de accu is minstens 10 uur.
Wat kost het gebruik van Scanly?


Wil je camera overal gebruiken dan heb je 4G verbinding nodig. Hier rekenen wij € 9,95 per maand voor. Het bedrag worden achteraf maandelijks afgerekend middels een automatische incasso.
Werkt Scanpy ook in het donker?


Op dit moment heeft Scanpy een slechtere onderscheidingsvermogen in het donker. De camera wordt dan ook s'avonds uitgeschakeld. We werken er hard aan om notificaties in het donker mogelijk te maken.
Staat je vraag er niet bij?


Stel ons je vraag via de chatfunctie (zie rechtsonder chat icon) of stuur ons een email. We beantwoorden graag je vraag.
Kan ik een factuur krijgen voor de notificaties?


Natuurlijk! Je krijgt maandelijks per mail een factuur.
Is de online betaling veilig?


Ja, dit is geheel veilig. We gebruiken hier de service van Mollie voor. Alle transacties zijn SSL secured. Scanly slaat geen bankgegevens op dit verloopt allemaal via Mollie.
Zijn de prijzen inclusief BTW?


Ja, alle prijzen vermeldt op de website en in de app zijn inclusief BTW.
Gebruikt de app mijn dataplan?


In geval je mobiele telefoon niet aangesloten is op een wifi-netwerk, zal de app gebruik maken van 4G verbinding.
Hoeveel kost het om te registreren?


Helemaal niks! Geen addertjes onder het gras, want bij Scanly betaal je geen registratiekosten!
Wat is Scanly?


Scanly is een mobiele app die gebouwd is voor iOS en Android. Het voorziet jou van de nodige parkeer informatie en stuurt push berichten om alle ontwikkelingen rondom je auto onder de aandacht te brengen. Heb je een push bericht gemist? Geen zorgen. Scanly belt je direct om te waarschuwen.